14 Ocak 2016 Perşembe

Kokoreç Sevmeyen Var mı?


Yağsız, kömür közünde pişen şöyle, ekmeğini bile yediğinizde buram buram kokoreç tadı alacağınız güzel kokorece kimse hayır demez.

Kokoreççiye gittiğinizde öncelikle işkembe, tuzlama, damardan, kelle paça gibi güzel bir sakatat çorbası ile altlık yapmak iyi oluyor. birçok kişi tarafından kokusu sevilmese de sakatat bence hayvanların en lezzetli bölgesi,

kokoreci porsiyon olarak ya da ekmek arası alabilirsiniz. İkisinin de lezzeti başka ama porsiyon Kokoreç gerçek Kokoreç lezzetini almak için daha iyi oluyor.


Kokoreç ile birlikte, kelle paça çorbası erkeklerin vazgeçilmezi. kelle hem çorba olarak hem de söğüş olarak alkol tüketenler tarafından sevilerek yenilmekte.

temiz kokoreç bulmak günümüzde zor. O yüzden iyi bir yer olursa müdavimi olmakta fayda var. çorbalar ve kokoreçin haricinde diğer bir sakatat beyin. beyin salatası ve beyin kızartması Kokoreç gibi sevilen sakatat yemeklerinden biridir.


sakatat düşkünü insanlar için Kokoreç en kıymetli yiyeceklerden biridir. Esas Kokoreç domates ve biberle karıştırılmadan sadece baharatla tüketilir. kokoreççi sadece Kokoreç yapmalı; tabi yanında ekstra birkaç sakatat da servis edebilir. Ama kokoreççiyim diyen insan, on numara Kokoreç servis etmeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder